23-03-11

in galakledij naar de film

onze leerlingen gingen in galakledij naar de film

16:33

17-03-11

Gavers filmfestival

Deze week werd er in Gavere een heus filmfestival georganiseerd. Voor alle klassen werd er een superleuke film geprojecteerd. Alle kinderen mochten via een echte rode loper de zaal betreden. Om het nog feestelijker te maken waren alle leerlingen in galakledij uitgedost. Voor onze klas stond de film " de drie rovers " op het menu.

 

Tiffany is per koets onderweg naar het weeshuis wanneer 3 woest uitziende rovers de weg versperren. Ze zijn op zoek naar een grote buit maar vinden enkel... het kleine meisje. Tiffany kan hen overhalen om haar mee te nemen: ze beweert dat haar vader een rijke maharadja is die veel losgeld voor haar zal betalen. Vanaf nu woont ze in het rovershol. Ver weg in het dal ligt het weeshuis. De directrice – een nijdige zoetebek – laat er weeskinderen zwoegen in haar suikerbietenfabriek. Maar op een dag ontdekken de rovers Tiffany’s geheim...

 
........ De rest van het verhaal zal je kind wel verder vertellen

11:52

07-03-11

aan allen een deugddoende ....

Krokus

12:33

03-03-11

We kregen een brief van Mol en Beer

09:03

01-03-11

evacuatieoefening

Vandaag was er een onaangekondigde evacuatieoefening. Deze morgen om negen uur hoorden de kinderen opeens een luide toeter ... wat was dat ... brandalarm ... oei ... wat nu?  Onder begeleiding van de   leerkrachten verlieten  de kinderen heel ordelijk hun klas en verzamelden op het grasplein aan de sporthal. Onder het toeziend oog van de directeur en de veiligheidscoördinator werd nagekeken of iedereen de school veilig had verlaten en ja hoor iedereen was veilig op de verzamelplaats geraakt. In een mum van tijd hadden alle kinderen en personeelsleden de school verlaten.          Een geslaagde evacuatieoefening dus. Deze oefening wordt nu geëvalueerd en de kleine foutjes zullen er uit gehaald worden.

09:40