30-06-11

vakantie

09:18

20-06-11

koffie

 

Op de allerlaatste schooldag, donderdag 30 juni 2011, nodigen wij jullie uit voor een drankje, een versnapering en een  gezellige babbel …

 

Wij willen u danken voor het vertrouwen dat u ons alweer gegeven hebt tijdens het voorbije jaar!! Vanaf kwart voor acht (tot rond 9u.) kan u op de speelplaats terecht om er, samen met directie, leerkrachten en kinderen, het schooljaar af te sluiten. Ook alle sympathieke grootouders die we zo vaak de kinderen zien brengen en afhalen, zijn van harte welkom.

 

 

 

09:21

• We kijken ook reeds vooruit naar het komende schooljaar!

 

In september 2011 zullen we voor de vierde keer een inzamelactie houden ten voordele van de Saramacca-school in Suriname. Vorige acties waren steeds een groot succes.

 

We verzamelen oud, doch niet-versleten schoolgerief: boekentassen en rugzakken, schriften, mappen, schrijf- en kleurgerief, schooletuis, cursusblokken en papier, Nederlandstalige boeken, video’s en  dvd’s, …  Gelieve geen kleding of schoeisel mee te geven.

 

U mag dit nog afgeven aan de klasleerkracht van uw kind, in juni of bij de start van het nieuwe schooljaar in september.

 

Alvast dank!! De kinderen van Suriname zullen u dankbaar zijn!

 

 

 

09:20

verloren kledij

We blikken ook eventjes terug …
Er zijn nog heel wat verloren voorwerpen en kledingstukken in ons bezit.
Kom gerust een kijkje nemen! Tijdens het oudercontact (27 en 29 juni) of op donderdagmorgen 30 juni zal dit uitgestald liggen in de eetzaal. Meent u dat er iets tussenzit van uw kind(eren), meld dit dan aan de leerkracht zodat u het kan meenemen.

09:19